Boligerne

Arkitema Architects har, fra de første streger blev sat, haft visionen om at få det fulde udbytte af nærheden til stranden og gøre dette til det centrale i udformningen af KRONBORG STRAND.

En vision der i dén grad er opnået i bebyggelsen med det unikke strandtema i uderummene mellem husene, som forstærker oplevelsen af at bo på stranden. Samtidig har det været en klar ambition, at sikre så mange boliger som muligt udsigt til vandet.

Facaderne i træ og farvet beton i gyldne nuancer smelter smukt sammen med omgivelserne, strandengen og marhalmen, og tilfører bebyggelsen et markant ydre. Som en moderne og æstetisk signatur i området.

Så snart man træder inden for i lejlighederne er man slet ikke i tvivl om, at her er fokus på materialer af  højeste kvalitet. De store vindues- og dørpartier inviterer nærheden til stranden og vandet ind i boligernes rum – med optimalt udsyn over vandet og strandengen.

De lyse trægulve tilfører en moderne lethed og skaber det perfekte udgangspunkt for enhver indretning. Personligt og smagfuldt.

Stilrene, mathvide køkkener fra HTH bringer naturen inden for og kobler hverdagsrutiner med æstetisk nydelse.

Smukke klinker på gulv og i bruseniche på badeværelserne løfter, sammen med de enkle, hvide elementer, boligens ’våde’ rum til velværerum i luksusklassen.

Lejlighederne fås fra 88-134 m2 fordelt på 3-4 værelser.

Design and powered by nood.